SEO приятелски дизайн на уеб сайтове

Дизайнът е основата на оптимизацията за търсачки и играе много голяма роля в SEO работата за всеки уебсайт. Следващите стъпки трябва да бъдат взети предвид по време на процеса на проектиране за оптимално удобство на търсачката.

Дизайнът е основата на оптимизацията за търсачки и играе много голяма роля в SEO работата за всеки уебсайт. Следващите стъпки трябва да бъдат взети предвид по време на процеса на проектиране за оптимално удобство на търсачката. Ето няколко съвета за проектиране на SEO-приятелски уебсайт:

1: Уебсайтът трябва да е удобен за потребителя и лесен за навигация до дълбоки страници и връзки.

3: Като цяло роботите на търсачките не обхождат JavaScript, Flash и Frames.

4: Ако използвате изображения в заглавката на уебсайта си, опитайте да разбиете изображението си на секции. Това ще ви помогне да поставите повече ключови думи тук в тага alt. Това също ще ви помогне да спестите време за зареждане на уебсайта.

5: Заглавните маркери са много важни за SEO работата, така че винаги използвайте заглавни маркери във вашите уеб страници. Това е чудесно, ако използвате маркера H1 като заглавие на вашата уеб страница и той трябва да бъде сравнително кратък.

Забележка: H1 таговете трябва да бъдат запазени с получер шрифт и да имат допълнително място под заглавието на текста. Това може да се направи във файла на CSS стила на вашия уебсайт.

6: Уверете се, че сте включили основната си ключова дума в началото на съдържанието на всички информационни страници.

7: много важен момент, който повечето уеб дизайнери пренебрегват, е ненужно кодиране в изходния код на уеб сайтове като и.

8: И накрая, опитайте се да избягвате да използвате твърде много таблици на уеб страница, защото прекаленото използване на таблици не е добро за целите на SEO. Чудесна алтернатива на използването на таблици, които уеб дизайнерите рядко обмислят, е използването на тагове.

Заключение

В нашата работа обаче открихме изключително голямо количество ненужен код и гарантирам, че ако смятате, че вашата уеб страница не съдържа ненужен код, вероятно лъжете себе си. Това се дължи главно на големия брой уебсайтове, изградени на Macromedia Dreamweaver и Adobe GoLive. Тази програма е известна с включването на големи количества ненужен код, което прави вашата уеб страница да изглежда много претрупана от паяците на търсачките. Добра идея е някой от нашите SEO експерти да провери уебсайта Ви за ненужен код и да направи препоръки. Вие сте сред най-добрите в бизнеса. Ще бъдете изумени от въздействието, което има върху времето за зареждане на вашия уебсайт, както и класирането на вашата търсачка.

& nbsp;